scrolldown scrolldown
Tavoitteemme on kehittää sähkökäyttöisiä ilma-aluksia hyödyntävä kuljetusjärjestelmä ja vauhdittaa siten kestävää kehitystä logistiikassa.

Etsimme sijoittajia. Ota yhteyttä, jos haluat olla mukana muokkaamassa logistiikan tulevaisuutta.

Vaikutus

Alustemme tuottamat vuosittaiset kustannussäästöt maaseudun lehtien ja pakettien jakelussa tulevat olemaan kymmeniä miljoonia euroja. Samalla logistiikkayhtiöt voivat nostaa palvelutasoaan nykyisestä. Asiakkaat saavat lehtensä ja pakettinsa lähemmäs kotejaan ja lehdet ehtivät useammin aamukahvipöytään. Järjestelmämme avulla koko maaseudun viimeisen kilometrin hiilidioksidipäästöistä saadaan leikattua jopa 30%.

Pilotit

Tällä hetkellä teemme lehdenjakelupilottia Suomen suurimpien mediayhtiöiden kanssa. Moni kotimainen logistiikkayhtiö olisi halukas testaamaan järjestelmäämme niin pian kuin mahdollista.

IPR

Patenttihakemuksemme liittyvät kaksimoottorisen ilma-aluksemme suunnattavan työntövoiman kontrollointiin sekä sen rahtitilan toimintaan. Saimme ensimmäisen patentin USA:sta 2020.

Ainutlaatuisista rakenneratkaisuistamme johtuen aluksemme tarjoaa todennäköisesti kaikkein edullisimman, ekologisimman ja nopeimman tavan kuljettaa paketti pisteestä pisteeseen 50 km etäisyydellä.

Suorituskyky

Toimintasäde, hyötykuorma ja nopeus
40 km 4 kg hyötykuormalla, 65 km 2 kg hyötykuormalla, 90 km ilman hyötykuormaa.
Tehokas matkanopeus 90 km/t, huippunopeus 160 km/t.

Keskitymme tällä hetkellä aluksemme standardiversion toimintasäteen pidentämiseen ja rahdinkantokyvyn kasvattamiseen. Tarpeen vaatiessa voimme muokata alustamme siten, että se kykenee kuljettamaan paljon painavamman hyötykuorman tai saavuttamaan yli 250 km/t huippunopeuden.

Meistä

Aloitimme rakentamaan ensimmäistä alustamme autotallissa Lentolassa, Kangasalla v. 2016. Kaksi kotimaista sijoittajaa kiinnostui projektista seuraavana vuonna ja Lentola Logistics Oy perustettiin. Jo v. 2018 onnistuimme suorittamaan ensimmäisen siirtymän leijunnasta vaakalentoon ja v. 2020 aloitimme automaattiset kuljetuskokeilut.

Yhteystiedot

Lentola Logistics Oy


Markus Hohenthal
markus@lentola.com
+358 40 1588 000

© Lentola Logistics Oy 2021. All Rights Reserved.